Öğrenim Hareketliliği Kapsamında Yurt Dışında Öğrenim Gören Öğrencilerimizle Toplantı
6 Mayıs 2021 | 14:47


   

 

 

 

 

 

 

Üniversitemiz değişim programları kapsamında Erasmus öğrenim hareketliliği hakkı kazanarak yurt dışında anlaşmalı üniversitelerde eğitimlerine devam eden öğrencilerimizle pandemi döneminde Erasmus deneyimlerini konuştuk.  

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi Polonya’da anlaşmalı üniversitelerde öğrenim hareketliliği ile eğitim almakta olan 3. Sınıf öğrencilerimiz Songül Kepçeoğlu, Emre Yılmaz ve Neziha Şenkulak pandemi sürecinde yurt dışında olmaya yönelik duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaştılar. Öğrenim hareketliliği hakkı kazanarak gelecek dönem erasmus ile yurt dışına gitmeyi planlayan 2. Sınıf öğrencimiz Suheyl Rebi Kurt ise toplantıya katılarak gelecek döneme ilişkin merak ettiği konularda bilgi edinme fırsatı buldu.  

Öğrencilerimiz paylaşımlarında pandemi önlemlerini ifade ederken farklı kültürlerden insanlarla etkileşimlerinde edindikleri deneyimleri ve farklı bir eğitim ve öğretim ortamında gözlemledikleri akademik gelişme ve kazanımları paylaştılar.

Öğrencilerimizin dönemlerini sağlıklı ve başarılı bir şekilde bitirmelerini diliyor, üniversitemize dönüşlerini sabırsızla bekliyoruz.

background image