Seminer Dersi Çalışma Sonuçları Paneli
22 Mayıs 2023 | 16:53

Seminer Dersi Çalışma Sonuçları Paneli

Anabilim Dalımız tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında "Seminer Dersi Çalışma Sonuçları Paneli" adlı etkinlik, ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem dolayısıyla tek bir oturumda değil, 22 Mayıs-02 Haziran 2023 tarihleri arasında son sınıf lisans öğrencilerinin çalışma sonuçlarına ilişkin sunumlarını yaptıkları toplantılar şeklinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, son sınıf lisans müfredatında verilmekte olan RPD408-Rehberlik ve Psikolojik Danışma Semineri dersi kapsamında ders sürecinde yürüttükleri bilimsel çalışmaları paylaşmışlardır. Öğrenciler bu ders kapsamında kendi ilgi ve ihtiyaçlarına göre psikolojik danışma ve rehberlik alanından seçtikleri konularda öğretim üyelerinin danışmanlığında kapsamlı projeler hazırlamışlardır.

Lisans son sınıf öğrencileri, ders kapsamında yürüttükleri araştırma projelerini kendi seminer gruplarında arkadaşlarıyla ve ders öğretim üyesi ile paylaşma ve geri bildirim alma fırsatı bulmuşlardır.

Etkinliğe dersi veren tüm öğretim üyeleri ve dersi alan tüm öğrenciler katkı sağlamıştır. Bu kapsamda etkinlik sürecinde Prof. Dr. Galip YÜKSEL, Prof. Dr. Adnan KAN, Prof. Dr. Kemal ÖZTEMEL, Doç.  Dr. Kemal BAYTEMİR, Dr. Öğr.  Üyesi Zihni KOÇ, Dr. Öğr. Üyesi Hatice ŞINGIR, Dr. Öğr. Üyesi Başak BEYDOĞAN TANGÖR hocalarımız kendi gruplarında öğrenci sunularını yönetmiş ve öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sunmalarına ve geri bildirim alarak geliştirmelerine destek olmuşlardır.

Etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

Etkinliğe ilişkin görseller aşağıda sunulmuştur.

 

 

 

 

background image