3 Nisan 2023 | 20:56

21 Mart 2023 tarihinde saat 10:00’da Neşe Yağız Konferans Salonu’nda Anabilim Dalımız tarafından düzenlenen “Okullarda RPD Uygulamaları I ve II Dersleri Uygulama Sürecini Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirilmiştir. Çalıştay anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Galip YÜKSEL’in açılış konuşması ile başlamıştır. Çalıştay kapsamında RPD401 Okullarda RPD Uygulamaları-1 ve RPD402 Okullarda RPD Uygulamaları-2 derslerine ilişkin mevcut durum ve sorunlar tartışılmış ve buna ilişkin görüş ve öneriler sunulmuştur. Bu doğrultuda uygulama öğretim üyeleri, uygulama öğretmenleri ve 4. Sınıf uygulama öğrencileri görüşlerini paylaşmışlardır.

Çalıştayda açılış konuşmasını yapan anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Galip YÜKSEL ve Okullarda RPD Uygulamaları dersleri koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zehni KOÇ başta olmak üzere çalıştaya katılan tüm öğretim üyelerimize, uygulama okulu öğretmenlerine ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Okullarda RPD Uygulaması Çalıştayı -1

Okullarda RPD Uygulaması Çalıştayı -2

Okullarda RPD Uygulaması Çalıştayı -3         Okullarda RPD Uygulaması Çalıştayı -4