Anadolu Medeniyetleri Müzesi Ziyareti
6 Ocak 2023 | 11:27

Anadolu Medeniyetleri -3

Anadolu Medeniyetleri -1

Anabilim Dalı Lisans 1. Sınıf öğrencilerimiz, 27.12.2022 tarihinde Kültürel Antropoloji dersi kapsamında dersin öğretim elemanı Dr. Nimet Altıntaş ve araştırma görevlisi Mehmet Buğra Akalın eşliğinde Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ni ziyaret etmiştir.

Arkeolog Sn. Dr. Zehra Firuzen Taşkıran ve Müze Araştırmacısı Sn. Mehmet Sevim öğrencilerimize müzeyi ve tarihi eserleri anlatmışlar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamışlardır.

Bu ziyaretin öğrenciler açısından verimli geçmesini sağlayan Arkeolog Sn. Ülkü Devecioğlu’na, müzeyi ayrıntılı bir şekilde öğrencilerimize anlatan Arkeolog Sn. Dr. Zehra Firuzen Taşkıran’a ve Müze Araştırmacısı Sn. Mehmet Sevim’e gerek akademik düzeydeki bilgi birikimleri, gerekse ilgi ve nezaketleri nedeniyle teşekkür ederiz.