AFAD ZİYARETİ
19 Aralık 2022 | 22:08

AFAD-1                                  AFAD-2-1

14 Aralık 2022 Çarşamba günü Anabilim dalımızın GÜPDAT ile işbirliği kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte lisans öğrencilerimiz Arş. Gör. Mehmet Buğra Akalın’ın eşliğinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nı ziyaret etmişlerdir. Etkinlik AFAD Strateji Daire Başkanı Dr. Sadi ERGİN’in açılış konuşmasıyla ve AFAD tanıtımı ile başlamıştır. Ardından AFAD’ın Eğitim Hizmetleri, Afetlere Müdahale ve Toplumun Yapması Gerekenler, Afet Farkındalığı ve Gönüllülük konularında farklı konuşmacılar öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Etkinlik sorular ve değerlendirmelerle tamamlanmıştır.

Başta Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ ve AFAD Rehberlik ve Denetim Başkanı Dr. Önder BOZKURT olmak üzere bizi ağırlayan tüm AFAD personeline misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkürlerimizi sunarız.