1. Sınıflarla Uyum Programı Kapsamında Ankara Gezisi
2 Kasım 2022 | 13:17

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dalı lisans programına yeni başlayan öğrencilerin uyum süreçlerine katkı sağlamak amacıyla “Ankara Gezisi” düzenlenmiştir.

1 Kasım 2022 tarihinde Salı günü düzenlenen gezide Arş. Gör. Sabire KILIÇ ve Arş. Gör. M. Buğra AKALIN öğrencilere eşlik etmiş ve Bahadır AZAKLI ile Orkun YAVUZ gidilen tarihi mekanlarda rehberlik yapmışlardır. Etkinlik Anıtkabir ziyareti ile başlamıştır.

Anıtkabir ziyaretinin ardından öğrencilerimiz; I. TBMM ve II. TBMM’ni gezme fırsatı bulmuş, sonrasında ise Hamamönü’nde yemek molası verilmiş ve Hamamöünü’nün tarihi sokaklarında yürüyüş yapılmıştır. Yemek molasının ardından Ulucanlar Cezaevi Müzesi ziyaret edilmiştir. Gezimizin son durağı ise Rahmi Koç Müzesi olmuştur.

Etkinlik sonunda öğrencilerden görüş ve düşünceleri alınarak gezi değerlendirilmesi yapılmış aynı zamanda yeni gezi planları için öneriler alınmıştır.

Etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Galip YÜKSEL’e, etkinliğe katılım gösteren araştırma görevlilerine, gezide rehberlik hizmeti veren Tarih Eğitimi Bilim Dalı yüksek lisans öğrencilerine, gezide araç desteğinde bulunan Gazi Üniversitesi’ne ve tüm öğrencilerimize geziye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ankara Gezisi-4                 

Ankara Gezisi-3

Ankara Gezisi-1

 

                                    Ankara Gezisi-2

 

            

 

 

 

background image