28 Eylül 2022 | 13:00

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ana bilim dalı oryantasyon programı 28 Eylül 2022 tarihinde saat 13.00'de F Blok Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Ana Bilim Dalımız öğretim üyelerinin ve üniversitemize yeni kayıt yapan birinci sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen programda öğrenciler öğretim üyelerini tanıma ve program hakkında detaylı bilgiler edinme fırsatı bulmuştur.

Oryantasyon programında Arş. Gör. M. Buğra Akalın yapmış olduğu sunum ile üniversitemize yeni gelen öğrencilere; üniversite, fakülte ve ana bilim dalı yönetimi, fiziksel ortamları, üniversitedeki burs, sağlık gibi alanlardaki olanaklar, ana bilim dalı tanıtımı, ana bilim dalı akademik kadrosu, çalışma olanakları gibi üniversite ve ana bilim dalımız hakkında detaylı bilgiler paylaşmıştır.

Ana bilim dalı sunumunun sonunda ana bilim dalı öğrenci topluluğu GÜPDAT üyeleri sunum yapmış ve topluluk kapsamında yapılan etkinliklere ilişkin bilgi paylaşmışlardır.

Yapılan sunumlar sonrasında ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Galip Yüksel, 1926 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile temelleri atılan bir üniversiteyi tercih ederek geldikleri için öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek öğrencilere üniversitenin ve ana bilim dalının tarihi hakkında bilgi vermiştir.

Prof. Dr. Galip Yüksel’in konuşmalarının ardından programa katılım gösteren tüm öğretim üyeleri tek tek kendilerini tanıtmış ve yeni gelen öğrencilere “Gazi PDR” niteliği hakkında paylaşımlarda bulunmuşlardır. Öğretim üyeleri öğrencileri üniversite yaşamları boyunca kültürel, sosyal ve akademik etkinliklere katılmaya, yabancı dil öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye teşvik etmişlerdir.

Öğretim üyelerinin paylaşımlarından sonra öğrencilerin katılımı teşvik edilmiş ve öğrencilerden duygu, düşünce ve deneyimlerine yönelik paylaşımlar alınmıştır.

Programa katılan tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazi PDR ailesine yeni katılan öğrencilerimize tekrar hoş geldiniz diyor ve sağlıklı, mutlu ve başarılı bir dönem diliyoruz.

Programa ilişkin görseller aşağıda sunulmuştur.

iç mekan, kişi, tavan, insanlar içeren bir resim

iç mekan, kişi, tavan, insanlar içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

iç mekan, duvar, tavan, tablo içeren bir resim