Öğrencilerimiz Kütüphane Hakkında Bilgi Alıyor!!!
9 Aralık 2021 | 14:30

Anabilim dalımız birinci sınıf öğrencileri Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesini hep birlikte ziyaret ettiler. Birinci sınıf öğrencilerimiz tarafından merkez kütüphanesine düzenlenen ziyaret, 9 Aralık 2021 tarihinde pandemi süreci sebebiyle iki grup halinde (14.30 grubu ve 16.00 grubu)  gerçekleşmiştir.

Merkez Kütüphanesi tarafından öğrencilerimize özel düzenlenen bilgilendirme toplantısında öğrenciler kütüphane ve kütüphane kaynaklarının kullanımı hakkında detaylı bilgi aldılar. Merkez Kütüphane personellerinden Öğretim Görevlisi Ufuk Ünal tarafından yapılan sunumda, öğrencilere kütüphane kaynakları, kullanım koşulları, veri tabanları ve kampus dışı erişim gibi konularda detaylı bilgiler sunulmuştur.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve etkinlik kapsamında öğrencilerimize bilgi sunulmasına katkı sağlayan tüm Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Etkinliğe ilişkin görseller aşağıda sunulmuştur.