TÜBİTAK 2209-A 2022/ 2. Dönem Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı destek kazanan öğrencilerimiz!
21 Mart 2023 | 14:01

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2. Dönem çağrısında 6 öğrencimiz araştırma projeleri ile destek hakkı kazanmışlardır.

Destek hakkı kazanan öğrencilerimiz, danışman öğretim üyeleri ve projeleri aşağıda sunulmuştur.

Öğrenci Adı Soyadı

Danışman Adı Soyadı

Proje Adı

ERDAL ALTUN

Prof. Dr. Galip YÜKSEL

Üniversite Öğrencilerinin Akademik Motivasyon Kaynaklarının İncelenmesi

GİZEM TOSUN

Prof. Dr. Adnan KAN

Televizyon ve Sosyal Medyada Görülen Şiddet ve Cinayetlerin İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi

DAMLA ÖZTAŞ

Prof. Dr. Şerife IŞIK

Ebeveynleri Boşanmış Üniversite Öğrencilerinin Ebeveynlerinin Boşanmasının Algılanan Romantik İlişki Kalitesine ve Evlilik Tutumuna Olan Etkisi

RÜMEYSA GÜZEL

Prof. Dr. Kemal ÖZTEMEL

Aile Doğum Sırasının Akademik Erteleme Davranışı Üzerindeki Etkisi

UĞUR ARI

Doç. Dr. Safiye SARICI BULUT

Üniversite Öğrencilerinde Sanat İlgisinin Öznel İyi Oluşa Etkileri

FURKAN ÇOLAK

Arş. Gör. Sabire KILIÇ

Eğitim Fakültesi Lisans Öğrencilerinin Gelecek Kaygılarının İncelenmesi: Karma Bir Çalışma

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.