Duyuru
Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine!!! Önemli Duyuru !!!
18 Eylül 2017 | 12:35

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Semineri dersini alabilmenin önkoşulu en az bir dönem ders alıp başarıyla tamamlamış olmaktır. Bu durumda 2017 yılında kayıt yaptırıp ilk defa bu dönem ders alacak olan (YENİ KAYIT) ve geçen yıllarda kayıt yaptırıp ön koşulu sağlayan (ESKİ KAYIT) öğrencilerin aşağıdaki işlem yolunu takip etmeleri gerekmektedir.

A) 2017-Yeni Kayıtlar: Belirtilen koşulu sağlamadığınızdan ekle çıkar tarihleri olan 21-22 Eylül tarihlerinde REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SEMİNERİ dersi sisteminizden silinecektir. Bu dersin yerine ders seçmek isterseniz; 21 Eylül tarihi mesai bitimine kadar aşağıda gün ve saati belirtilmiş olan derslerden birini betuldemirbag@gazi.edu.tr adresine mail olarak belirtmeniz gerekmektedir. Derslere boş kontenjanları dâhilinde ve maillerin geliş tarihi-saati dikkate alınarak atama yapılacağını unutmayınız.

Alınabilecek Dersler:

Bireyi Tanıma Teknikleri ve Uygulaması: Salı Günü saat 9:30

Motivasyon ve Öğrenme Kuramları: Salı Günü saat 14:30

 

B) Eski kayıtlar: Seminer dersini seçmek isteyenlerden önkoşulu sağlayanlar belirtilen tarihe kadar betuldemirbag@gazi.edu.tr adresine mail olarak dersi almak istediğinizi belirtiniz. 

background image