LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: DERS SEÇİMİNDEN SONRA ONAY VERİNİZ!!!
20 Eylül 2019 | 11:03

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Seminer, Yüksek Lisans Tezine Hazırlık, Yüksek Lisans Tez Çalışması, Doktora Tezine Hazırlık, Doktora Tez Çalışması ve Yeterlik Sınavı derslerinin seçimi hakkında Gazi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından yayınlanan aşağıdaki yer alan bilgiler dikkate alınarak dersler seçilmelidir.

DERS SEÇİMİ TAMAMLANDIKTAN SONRA ONAY VERİLMELİDİR! Onay vermeyen öğrencilerin ders onayı danışmanları tarafından yapılamaktadır. Bu öğrenciler için tekrar ders kaydı olabilmesi için ders kaydı tarihlerine mazaret bildirmeleri gerekmektedir. Bu sebeple lütfen ders seçiminden sonra ONAY veriniz.

Ders aşamasında olup henüz tez aşamasına geçmemiş ve danışmanı atanmış olan yüksek lisans öğrencileri için;

1. 30 AKTS Ders
  2. Kendi danışmanları adına açılmış olan “Yüksek Lisans Tezine Hazırlık”
  3. “Seminer” dersini seçmeleri gerekmektedir.

Yüksek Lisans ders dönemini bitirenler için;

1. Kendi danışmanları adına açılmış olan “Yüksek Lisans Tez Çalışması” seçmeleri gerekmektedir.

Ders aşamasında olup henüz tez aşamasına geçmemiş ve danışmanı atanmış olan doktora öğrencileri için;

1. 30 AKTS ders
  2. Kendi danışmanları adına açılmış olan “Doktora Tezine Hazırlık”
  3. “Seminer” dersini seçmeleri gerekmektedir (seminer dersi 2. yarıyıldan itibaren seçilebilir).

Doktora ders dönemini bitirip henüz yeterlik sınavına girmemiş olanlar için;

1. En erken 3. Yarıyıl, en geç 5. Yarıyıl “Yeterlik Sınavı “
  2. Kendi danışmanları adına açılmış olan “Doktora Tezine Hazırlık” seçilmelidir.

Doktora ders dönemini bitirip yeterlik sınavını geçmiş olanlar için;

1. Kendi danışmanları adına açılmış olan “Doktora Tez Çalışması” seçilmelidir.