4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!
2 Haziran 2017 | 04:31

Sevgili Öğrenciler,

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Semineri dersinin dönem sonu sunumları 6 Haziran 2017 Salı günü Saat 9:00'da yapılacaktır.

Dersten Sorumlu Öğretim Üyeleri ve sorumlu oldukları grupların sunum yapacağı salonlar aşağıdadır;

-Prof. Dr. Güzin Sübaşı-Prof. Dr. Galip Yüksel-Yrd. Doç. Dr. Zihni Koç ------------->  F Blok Konferans Salonu

-Prof. Dr. Adnan Kan-Doç Dr. Kemal Öztemel ---------------> Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu

-Doç. Dr. Şerife Işık-Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Öncü ---------------> Neşe Yağız Konferans Salonu (Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Binası)

Dersi alan öğrencilerin ARAŞTIRMALARINA İLİŞKİN UZUN ÖZETLERİ 4 Haziran 201 Pazar günü saat 23:59'a kadar  gruplarındaki diğer öğretim üyelerine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Sunumlardan sonra araştırma raporunun teslim tarihini Öğretim Üyeleri kendi grubuna özel olarak belirleyecektir.

Başarılar Dileriz.